Tomas Nordberg: Ett stycke tid

Konstnären Tomas Nordberg visar verk på Stallbacken kultur 15 januari – 6 mars. Akvarell, teckning, fotografi och skulptur.

”Egentligen har jag nyss börjat mitt arbete. Jag reste till Fårö för att måla akvarell, en resa till Paris för att teckna modell. Modellstudier för att lära att se kroppen och människan. Jag har slutat tävla med naturen. Jag tar vad jag behöver för att sedan lägga till det jag vill se.”

Tomas Nordberg (f 1948) är bosatt i Stockholm och verksam i hela Sverige. Utbildad på Konstfack och Konsthögskolan.

Tid: 15 januari till 6 mars, lördagar och söndagar kl. 11 ‒ 16.
Plats: Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42.

Välkommen till ett säkert besök på Stallbacken kultur

Besök oss bara om du är helt frisk.

Håll avstånd till andra besökare och vår personal.

Max 24 personer kan besöka utställningen samtidigt.