Jul med Woodlands & vänner

Woodlands

Woodlands med vänner bjuder på stämningsfull julkonsert i folkmusikens tecken. I ett musiklandskap av fiol, harpa, sång och gitarr blandas vackra och fartfyllda traditionella jullåtar i keltisk och svensk folkmusik stil. En kväll som präglas av glädje, värme och sväng och som får julen att kännas nära.

Ensemblen har rötter i både den svenska och keltiska traditions musiken med Kristina Leesik på fiol/sång, Justyna Krzyżanowska på harpa/sång, Sandra Berggren på fiol/sång och Anton Larsson på gitarr. De möttes på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm där de studerade klassisk musik och svensk folkmusik. Duon Woodlands består av Kristina & Justyna som började spela i Skottland tillsammans 2017; där fördjupade de sig i skotsk folkmusik på the Royal Conservatoire of Scotland. Duon har bl.a. uppträtt på Urkult 2019, GBG Folkfestival 2020, Norrköpings Folkmusikfestival 2020 och Umefolk 2021.

Biljetter

Tid: söndag 19 december kl. 19.00
Plats: Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42