Kattspionerna med Anja Gatu

Anja Gatu.

Har du också undrat vad katterna gör när de är ute? I boken om kattspionerna får du svaret!
Katten Samira Karlsson har just flyttat med sin familj till Rosengård. Där träffar hon Pälsa, en cool och charmig katt som tar henne till spännande platser. Men inte i sin vildaste fantasi hade Samira Karlsson kunnat ana att hon och Pälsa skulle bli hemliga agenter och ägna sig åt farliga uppdrag.
Anja Gatu är författare och Kattspionerna är hennes nya serie. Den 22 juni kan du få träffa henne och höra mer om katterna! Vi sitter utomhus i Edsbergsparken, där vi kan hålla avstånd till varandra. Passar dig som fyllt 6 år.

Ålder: från 6 år
Tid: Tisdag 22 juni Kl 13.00
Plats: Edsbergsparken

Fritt inträde!

Anmälan här

Alla deltagare är välkomna att hämta ett eget exemplar av Kattspionerna! Vid intresse att stå i kö till evenemanget om det blir fullbokat, skicka e-post till: biblioteket@sollentuna.se