Fågel, fisk eller mittemellan

Utställningen Fågel, fisk eller mittemellan. Foto: Peter Holstad.

En utställning för barn och deras vuxna

I sommar satsar Stallbacken kultur på en utställning i barnens ögonhöjd. Här kan du möta måleri, skulptur och fotografi utan att behöva stå på tå eller på en pall. I utställningen finns många spännande skulpturer och målningar som både barn och vuxna kan ta till sig. Tanken är att verken ska bli en gemensam upplevelse över generationsgränserna. De talar ett språk som alla kan förstå, oavsett ålder. En konstutställning med allvar som vänder sig till barn och alla som har ett öppet sinne. En del skulpturer tål att lekas med, andra är till för att se på. En del konstverk är interaktiva. Det vill säga man får själv bidra eller göra något med konstverket. Golvet är täckt med vitt papper där alla besökare inbjuds till att rita. Kanske vill du lämna en egen bild-kommentarer till utställningen?

Deltagande konstnärer
Bo Andersson, Katinka Andersson, Lars Brunström, Lotta Enocsson, Mats Eriksson, Annika Heed, Bitte Jonason Åkerlund, Sophi Vejrich och Hélène Vejrich.

Plats: Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42.

Öppettider
19 - 20 juni öppet lördag-söndag klockan 11 - 16
Midsommarhelgen stängt
30 juni – 15 augusti öppet onsdag – söndag klockan 11 - 15
21 augusti – 19 september öppet lördag-söndag klockan 11 - 16

Fritt inträde!