Ung salong 2021

Efter skiss av Ellen Ygfors.

Välkomna till Stallbacken kultur och “Ung Salong 2021” i år på temat ”Förändring”

Ständiga förändringar pågår i samhällsdebatten och i världspolitiken men även i våra egna privata liv. Förändringar ställer krav på oss och väcker möjligheter till utveckling. Senaste året med pandemi och distansering har krävt förändringar på många plan. Vi växer när vi måste göra annorlunda. Ibland är det kul och ibland känns det knepigt.
Sollentunas skolungdomar från högstadiet och gymnasiet visar konst och media i olika former. Med hänsyn till restriktioner och distansundervisning så visas större delen av verken digitalt med hjälp av QR-koder som hängs upp i parken. I galleriet visas gymnasiearbeten i fotografi, film och grafiska arbeten från Rudbecks avgångselever på Estet/media-programmet.

Vernissage: den 5 maj klockan 13 öppnar konstutställningen med vernissage utomhus
Öppettider: lördag - söndag 11 - 16.  Utställningen är öppen fram till den 6 juni
Plats: Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42

Fri entré.

Varmt välkomna önskar estet- och medialärarna i Sollentuna!