Hundens Dag

Hundens dag

Välkomna till Hundens dag på Edsvik söndagen 21 maj.
Årets tema - hunden vår bästa vän. Under dagen bjuds det på intressanta föredrag, uppvisningar, och försäljning av hundrelaterade produkter. Ett uppskattat evenemang för hela familjen. Hundar är självklart välkomna! Fritt inträde!

Program på scenen (reservation för ändringar)

11.00 Välkomna!
11.15 Polisens NOS projekt i samarbete med Stockholms Kennelklubb
11.30 Organisationen Hundar utan hem
11.45 Hundmassage och friskvård
12.00 Terapihundsförare Sarah Forsberg
12.15 Skandinaviska Vård- och Terapihundsföreningen
12.30 Nose Work
12.45 Organisationen Hundhjälpen
13.00 Resa med hund och går det bra när den blivit äldre?
13.15 Tal av kommunalrådet Anna-Lena Johansson (L)
13.30 Hundrasparad
14.00 Lotteridragning

I parken

 • Prova på Rallylydnad
 • Prova på Nose Work
 • Prova på Aktivitetsbana

För utställare

Vi hoppas att du eller ditt företag är intresserad av att medverka vid Hundens dag i Edsvik. Dagen kommer att äga rum vid Edsbergs slott i Edsvik Sollentuna, söndagen den 21 maj kl.11-15:00. Det är en fantastisk plats med en rik historia!
Vi söker er som vill vara med! Du kanske vill visa er verksamhet, marknadsföra hunddagis, hundcafé eller sälja hundprodukter. Vi ser gärna att filantropiska hundorganisationer kommer också! Vi vill även erbjuda besökarna uppvisningar, föredrag och ”prova på stationer”. Därför söker vi någon/ några som vill göra en uppvisning eller föredrag av något slag. Till exempel:

 • Prova på Nose Work/ uppvisning av Nose Work
 • Prova på Rallylydnad/ Rallylydnaduppvisning
 • Prova på Freestyle/Freestyleuppvisning
 • Hundmassage eller stretching/föredrag/ demonstration av hundmassage eller stretching.

Boka tid på slottstrappan som fungerar som scen! Vi söker någon/ några som vill hålla ett föredrag av något slag, du kanske vill berätta om ditt företag, arbete eller organisation. Anmäl det till mig.
Samtliga utställare ansvarar själv för att ta med:

 • El (finns i anslutning till slottet men inte i parken, ni tar själva med sladdar etc.)
 • Internetuppkoppling
 • Bord/stolar Glöm inte! Ta med regn- eller solskydd i form av parasoll alt. Tält.

Under Hundens dag den 21 maj så är ALL Fordonstrafik i parkområdet förbjudet efter kl:10:30. Saknas någon information eller har ni själva några idéer/önskemål om dagen så hör av er! Meddela mig (Fanny) så snart som möjligt för att vara med på reklam och information. Program för dagen kommer att skrivas när det är klart vilka som kommer att delta. Anmälan är bindande (ingen kostnad för deltagande). Efter att anmälningsuppgifterna mailats in är monterplatsen garanterad. Lunch och fika finns att köpa i parken på konsthallen och café brygghuset under dagen.

Anmälningsuppgifter 

 • Företag/ Organisation
 • Kontaktperson, mobilnummer och mailadress
 • Er aktivitet
 • Önskad utställningsyta

Maila intresse till Fanny Modig på edsvik@sollentuna.se Har vi missat någon person eller företag som bör vara med får ni gärna skicka detta vidare! Väl mött! Fanny Modig Projektkoordinator, Anna Franzén Projektledare Edsvik Sollentuna kommun.

Inbjudan (pdf)