Fågel, fisk eller mittemellan?

En utställning för barn och deras vuxna
I sommar visar Stallbacken kultur på Edsvik i Sollentuna en utställning i barnens ögonhöjd. Här kan du möta måleri, skulptur och fotografi utan att behöva stå på tå eller på en pall.
I utställningen finns många spännande skulpturer, målningar och fotografi som både barn och vuxna kan ta till sig. Tanken är att verken ska bli en gemensam upplevelse över generationsgränserna. De talar ett språk som alla kan förstå, oavsett ålder. En konstutställning med allvar som vänder sig till barn och alla som har ett öppet sinne.

-Jag är stolt över att vi har ett sånt varierat och högkvalitativt utbud av utställningar på Stallbacken Kultur. Jag vill verkligen uppmuntra barn och deras vuxna att komma och ta del av denna fantastiska utställning, säger Thomas Nyman (KD), ordförande i kultur-och fritidsnämnden.

En del skulpturer tål att lekas med, andra är till för att se på. En del konstverk är interaktiva och besökaren kan själv bidra eller göra något med konstverket. Golvet är täckt med vitt papper där alla besökare inbjuds till att rita. Kanske lämna en egen bild-kommentarer till utställningen.

Deltagande konstnärer
Bo Andersson, Katinka Andersson, Lars Brunström, Lotta Enocsson, Mats Eriksson, Annika Heed, Bitte Jonason Åkerlund, Sophi Vejrich och Hélène Vejrich

Besök för grupper
Grupper från förskola, skola och fritids i Sollentuna är välkomna på kostnadsfria visningar med eget skapande och upptäckslekar. Dessa besök äger rum innan utställningen öppnar för allmänheten om inte annat överenskommits. Boka här!

Fri entré.

Adress: Stallbacken kultur, Edsvik, Landsnoravägen 42, Sollentuna

Öppettider i sommar:
30 juni – 15 augusti onsdag – söndag klockan 11-15
21 augusti – 19 september lördag-söndag klockan 11-16