En jul för alla på Edsbergs slott ställs in på grund av covid-19

En jul för alla med öppet hus på Edsbergs slott på julafton har varit ett uppskattat inslag av många besökare de senaste sex åren. I detta coronaår måste tyvärr En jul för alla ställa in. Vi kan tyvärr inte skapa evenemang som samlar många människor. Förhoppningsvis kan vi återkomma nästa år.

En jul för alla startade 2014 på Edsbergs slott för att erbjuda en stunds värme och gemenskap på julafton till alla som önskade. En jul för alla arrangeras av en grupp frivilliga som hjälper till att ställa i ordning julbordet och diskar efter besökarna. Kursgården Bergendal har skänkt maten och Sollentuna kommun upplåter Edsbergs slott till evenemanget.

Med hopp om en framtid utan coronavirus vill vi ändå önska alla en God Jul.

Julgruppen
genom
Peter Holstad