Informationsträff om Edsvik

När vi blundar, skulptur på Stallbacken av Thomas Lacke.

Kom och träffa oss om Edsvik - informationsträffar

Kultur- och fritidskontoret kommer tillsammans med Sollentuna Kommunfastigheter AB (SKAB) att bjuda in till informationsträffar om utvecklingen av Edsvik. Var ligger kommunen i processen och vad händer på området under tiden? Det kommer finnas möjlighet för er att ställa frågor. Under våren bjuder vi in till två informationsträffar där vi pratar om utvecklingen av Edsvik, 20 februari och 28 maj. Vid andra tillfället i maj bjuder vi på en konsert med Kulturskolans elever för den som önskar.
Tid: 20 februari kl. 18 - 19.
Plats: Stallbacken Kultur, Landsnoravägen 42.

Hjärtligt välkomna!
Magnus Ramstrand (KD), kultur- och fritidsnämndens ordförande
Thomas Ardenfors (M), ordförande i Sollentuna Kommunfastigheter AB