Edsvik Art Fair

EDSVIK ART FAIR 2019

26 april – 28 april

Konstfesten är här igen, hjärtligt välkommen till den fjärde upplagan av EDSVIK ART FAIR!

Edsvik Konsthall utgör, med sin vackra lokal och omgivning - en hjärtpunkt för konst och kultur i Sollentuna Kommun och Norra Storstockholm. Här möter du som besökare en uppvisning i kreativitet, idéer, inspiration och konst som skapar olika känslor. Konstmässan viktigaste punkt är att du som besökare får möjligheten att möta konstnären på plats, vilket skapar ett utbyte som brukar mynna ut i ett spännande utbyte.

”Med Art Fair vill vi skapa en arena där konstnärer kan visa sina alster och få kontakt med publiken på plats. Här ska konstnärer kunna diskutera sina idéer och metoder med publiken. Eftersom vi tidigare år har fått så bra respons från besökarna satsar vi nu på att göra Art Fair till en tradition på Edsvik Konsthall.”

 – Ricardo Donoso, Konsthallschef på Edsvik Konsthall

Öppettider och entréavgifter finner du på vår hemsida www.edsvik.com eller följ oss gärna på facebook.

edsvik.com/edsvik-art-fair