Earth hour

Foto: Illumina.

Earth hour på Edsvik
Lördagen den 30 mars kl 19-21:30 uppmärksammar Sollentuna återigen Earth Hour vid Oxstallet på Edsvik. Allmänheten är välkommen och evenemanget är kostnadsfritt. I programmet ingår bland annat en eldshow som startar 20:30. Under evenemanget bjuds på fika och det finns möjlighet att grilla medhavd korv över öppen eld.

Earth Hour (jordtimmen) är en internationell kampanj som uppmanar hushåll och företag att under en timme i första hand släcka belysning och om så önskas även stänga av icke-nödvändiga elektriska apparater för att uppmärksamma klimatfrågan.

Bakom Earth Hour, som första gången hölls 2007, står världsnaturorganisationen WWF. Genom det globala evenemanget vill WWF uppmärksamma världen på de klimatförändringar och förlust av biologisk mångfald som just nu sker. Den 30 mars sätter WWF ljuset på vad som behöver ske för hur vi kan fortsätta leva på vår planet!  Läs gärna mer på https://www.wwf.se/earth-hour/
Fri Entré!