H.C. Andersen i dikt och ton - musiksalong

Foto MusikThalia.

Fantasifulla berättelser av H.C.Andersen, framförda i dikt och ton av Carl-Johan Nygren (recitation och kåseri), Britta Blavier och Torbjörn Pettersson (sång) samt Gustav Asplund (piano). Sångerna är komponerade av E.Grieg, R.Schumann, E.G.Geijer och W.A.Mozart. Dikterna och berättelserna äger djupt mänskliga bottnar i tankar och känslor. Ett eftertänksamt, upplysande och humoristiskt program som passar hela familjen. Ni kommer att känna igen några av den nordiska diktningens allra främsta alster.

Föreställningen är ca. 90 minuter lång, med en paus mitt i.

Välkomna till Edsbergs Slott, som ligger vackert vid norra delen av Edsviken i Sollentuna, adress Landsnoravägen 10, Edsberg. Vi spelar i Oxstallet som ligger nära slottet ner mot vattnet, rakt över gården från Edsviks konsthall. Oxstallet är handikappanpassat.

Biljetter här á 200:- via Nortic.

Passa på att se på Edsbergs slott, det är öppet för allmänheten 11/11 kl. 13.00 - 15.00 och har fri entré. Caféet i Edsviks konsthall har öppet fram till kl. 16.00 då konserten börjar, och ligger alldeles bredvid Oxstallet.

Biljetter även vid entrén från 15.00 konsertdagen.

Information www.musikthalia.se

Välkomna!