Törnrosresa

Britta Blavier och Björn Sjögren.

Musikthalia ger Törnrosresa i Oxstallet.

Britta Blavier, mezzosopran, Björn Sjögren, baryton och Jan-Erik Sandvik, piano, i ”Törnrosresa” en föreställning med Carl Jonas Love Almqvist, hans musik och text.

En vacker, dramatisk och ljuv föreställning där texten är hämtad ur och inspirerad av Jaktslottet, Drottningens juvelsmycke, Kapellet samt Ladugårdsarrendet och Grimstahamns nybygge. De två sistnämnda berättelserna utspelas i Upplands Väsby och här i Sollentuna, som ligger oss varmt om hjärtat. Sånger och pianostycken är Almqvists egna kompositioner, med en fläkt av W.Stenhammar. En föreställning i bilder genomsyrad av musik.

Manus och regi Britta Blavier och Björn Sjögren. Föreställningen är ca. 90 minuter lång, inklusive en paus mitt i på ca.20 minuter.

Välkomna till Edsbergs Slott, som ligger vackert vid norra delen av Edsviken i Sollentuna, adress Landsnoravägen 10, Edsberg. Vi spelar i Oxstallet som ligger nära slottet ner mot vattnet, rakt över gården från Edsviks konsthall. Oxstallet är handikappanpassat.

Biljetter här á 200:- via Nortic.

Passa på att se på Edsbergs slott, det är öppet för allmänheten 23/9 kl. 13.00 - 15.00 och har fri entré. Caféet i Edsvik Konsthall har öppet fram till kl. 16.00 då konserten börjar, och ligger alldeles bredvid Oxstallet.

Biljetter även vid entrén från 15.00 konsertdagen.

Information www.musikthalia.se

Välkomna!