Edsviken Marathon

Start och mål på Utsiktsplatsen i Edsviken Winter Marathon 10 feb. Foto Peter Holstad.

Den 25 augusti går andra varvet i Sollentuna Summer Winter Marathon. Start och mål sker vid Edsvik Konsthall. Loppet med sträckan 21 km går runt Edsviken på trail och stigar hela vägen.

Sollentuna Summer Winter Marathon är ett experience-race från Challengize. Loppet består av två unika 21 km varv runt Edsviken med sju månaders mellanrum. 10 februari gick första varvet med start och mål på Utsiktsplatsen vid Edsvik. I loppet är upplevelsen och lagkänslan i centrum. Tillsammans bildar de ”världens längsta marathon”. Och man springer i team om två i klasserna; herr/dam/mixed. Lagen startar och springer tillsammans och måste hålla ihop under hela loppet.

Arrangörer är företaget Challengize i samarbete med Sollentuna kommun och Race partner. Mer info och anmälan finns på tävlingen webbsida

www.edsvikenmarathon.se/