AKVARELLSOMMAR

Saturday 16 June at 11:00 a.m – 17:00 p.m. Opening at 14.00 p.m

Med stor glädje presenteras en bred samling internationella akvarellmålare som besitter en enormt hög teknisk skicklighet. Konsthallen värnar, sedan många år tillbaka, för akvarellkonsten och som nu, 2018, når höjder vi inte trodde var möjliga. Dessa verk måste upplevas och beundras på plats. Att måla akvarell kräver inte bara en förmåga att visualisera sitt verk utan även en snabb reaktionsförmåga för att parera de överraskningar som vatten och färgpigment plötsligt erbjuder.

Watercolor artists:

Stanislaw Zoladz, Anders Wallin, Lars Holm, John Salminen, Joseph Zbukvic,  Alvaro Castagnet,
Liu Yi, Kim Ong Seng, Elena Bazanova, Konstantin Sterkhov, Sergey Temerev, Olga Litvinienko,
Sergei Kurbatov, Pasqualino Fracasso,  Anna Ivanovna, Igor Sava, Janine Galizia, Michal Jasiewicz,
Joe Downden, Ekaterina Sava, Javid Tabatabaei, Chien Chung Wei,Tatiana Anisimova, Zhou Tianya, Jasmin Huang, David Poxon, Marvin Chew, Xidan Chen, Mark E. Mahaffey, Massimilliano Iocco, Pasqualino Fracasso, Direk Kingnok, Ali Abbas Syed, Atanur Dogan.

Bild: Akvarell av Joseph Zbukvic, titel: “Passing shower on the Plaza”.