Musethica

MUSETHICA gästar Edsberg lördagen den 7 april kl 15. Fritt inträde!

Musethica presenterar en konsert med smäktande och dramatiskt musik av Haydn och Mozart. Studenter från Edsbergs slott/Kungliga Musikhögskolan och den internationellt renommerade altviolinisten Avri Levitan avslutar en intensiv konsertvecka med ett framträdande på Edsbergs slott. Musethica är ett internationellt koncept som erbjuder omfattande konsertträning för unga musiker samtidigt som den klassiska musiken tas till nya platser. Under veckan har musikerna spelat samma konsertprogram på förskolor, ålderdomshem, psykiatrisk mottagning, daglig verksamhet samt rehabiliteringsklinik.

Musik:
J. Haydn stråkkvartett Op. 76, No. 2.
Mozart stråkkvintett i c-moll, KV 406

Medverkande:
Avri Levitan, viola
Johanna Lunnergård, violin
Sina Salim, violin
Kari Sandnes, cello
Sophie Klaus, cello
Arttu Nummela, viola