Konsert Bellman x 2 hästkrafter

Lutspelare.

Det kördes fort på 1700 talet med ekipagen och otaliga var Bellmans vurpor. Vad skulle Bellman ha haft för motorcykel om han hade haft någon istället för häst och vagn? Det kommer vi att få veta denna afton. Från Par Bricole – Bellmanshuset gästar oss duon – Hans Nystedt och Sune Bohlin. Många mer eller mindre kända stycken av skalden kommer att framföras. Vi får även ta del av historier om hans ofantligt spännande liv och leverne.

ENDAST FÖRBESTÄLLNING AV BILJETTER! Mat och dryck finns att köpa denna afton i vårt 1700-tals café. Insläpp från kl.17. Konserten börjar kl. 19.30. Biljettpris 150 kronor betalas på plats. Begränsat antal platser. OSA hur många biljetter du vill boka och namn på de som skall komma Senast 1 dec till: info@mc-collection.com

Klicka här för kontaktuppgifter till MC Collection